ΥΛΙΚΑ (για 2 μπολ):
4 κ.σ. βρώμη
3 κ.σ. σπόρους chia
1 βανιλίνη
1 1/2 κούπα γάλα αμυγδάλου
1 κούπα γιαούρτι
2 κ.σ. φυστικοβούτυρο
1 εσπρέσο μονό
1 κ.σ. σκόνη κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χωρίζουμε σε 2 μπολ τη βρώμη, τους σπόρους chia, τη βανιλίνη, το γάλα, το φυστικοβούτυρο, τον εσπρέσο και μισό από το γιαούρτι. Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι και αποθηκεύουμε στο ψυγείο για όλη τη νύχτα. Την επόμενη μέρα αφαιρούμε από το ψυγείο, προσθέτουμε το υπόλοιπο γιαούρτι και το κακάο από πάνω και σερβίρουμε.